Over LogiSol

Onze kenmerken:
Wij zijn transparant en helder in transport & logistiek advies

Wij zijn volledig onafhankelijk en objectief in transport & logistiek
Wij komen tot de best mogelijke oplossing voor uw transport of logistiek vraagstuk
Wij kennen een korte terugverdientijd en uitstekende customer service

Onze heldere werkwijze in vogelvlucht
Hieronder een beknopte weergave van onze beproefde werkwijze. Meer weten? Neem dan contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek met een van onze logistieke of transport adviseurs.

1.       Kennismakingsgesprek met onze adviseur op uw bedrijf (gratis)
2.       Logistieke of transport vraagstuk in kaart brengen (gratis)
3.       Opstellen en toelichten van een commercieel voorstel (gratis)
4.       Uitvoeren overeengekomen werkzaamheden
5.       Evalueren behaalde resultaten
6.       Afsluiten project
7.       Uitgebreide nazorg en regulier onderhoud

Transparant en helder in transport & logistiek
Bij ons wordt u niet geconfronteerd met “verrassingen” achteraf. Of met vervelende “addertjes onder het gras”. U weet vooraf wat u krijgt en wat u dat gaat opleveren. En welke vergoeding wij daarvoor in rekening gaan brengen.

Volledig onafhankelijk en objectief in transport & logistiek
Wij hebben een 100% onafhankelijke marktpositie in de transport en logistieke markt. Wij ontvangen dus geen provisies of andersoortige beloningen van leveranciers uit de logistieke of transport sector.
Ook zijn wij op geen enkele wijze gelieerd aan transportbedrijven, logistiek dienstverleners of andere logistieke organisaties. Daarnaast hebben wij geen enkele verplichting of beperking om zaken te doen met één of een beperkt aantal logistieke leveranciers.

De best mogelijke oplossing voor uw transport of logistiek vraagstuk
Wij verschaffen u objectief en breed inzicht in de mogelijkheden en oplossingen voor uw specifieke logistiek of transport vraagstuk. Hierdoor bent u verzekert van de best mogelijke oplossingen voor uw specifieke logistieke of transport vraagstukken.

Een korte terugverdientijd en uitstekende customer service
Onze vergoeding heeft veelal een korte terugverdientijd. En de baten zijn altijd hoger dan de kosten. Uitgebreide nazorg zit standaard inbegrepen in onze dienstverlening, wij willen namelijk dat u tevreden bent en blijft!

Wilt u graag weten wat LogiSol Consultancy voor u kan betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Contact

Visie

Onafhankelijke logistieke en supply chain consultancy
Onze missie: resultaatgerichte verbetering van uw logistieke concurrentiepositie door meer rendement te halen uit uw logistieke processen, serviceniveaus en logistieke (inkoop)kosten.

Onze logistieke passie
Bedrijven helpen te verbeteren en ze volledig ontzorgen op het vlak van inkoop, transport, supply chain en logistiek.

LogiSol Consultancy is een 100% onafhankelijk logistiek/supply chain expert gespecialiseerd in strategische, tactische en operationele vraagstukken rondom transport, magazijn, voorraadbeheer, verpakken, verzenden en distributie.

De diensten en producten van LogiSol Consultancy zijn speciaal ontwikkeld voor bedrijven, webwinkels, instellingen en organisaties die meer voordeel willen halen uit hun logistieke bedrijfsprocessen. Daarnaast kunt u onze experts inhuren op tijdelijke, interim of projectbasis.

Wij luisteren, analyseren, ontwikkelen én implementeren logistieke en supply chain oplossingen die uw concurrentiepositie versterken. Onze onafhankelijke positie, gedetailleerde marktkennis, ruime ervaring en doelgerichtheid waarborgt dat u de optimale oplossing krijgt voor uw specifieke vraagstuk.

Deskundig
Met onze praktische logistieke ervaring, actuele marktkennis, kundig personeel en geavanceerde software helpen wij u snel meer rendement en voordeel te halen uit uw logistieke/transport/supply chain processen, kosten en serviceniveaus. Onze logistieke focus ligt hierbij op het efficiënt aanvoeren, opslaan, bewerken, verpakken en verzenden van uw producten of grondstoffen naar afnemers/leveranciers in binnen- en buitenland.

Gediplomeerd en ervaren
Onze gediplomeerde logistieke adviseurs en ervaren supply chain consultants werken onder meer voor en samen met handelsondernemingen, groothandels, producenten, webwinkels, importeurs, exporteurs en logistieke dienstverleners in Nederland, België en Duitsland. Ook bedrijven met eigen vervoer en opslag in eigen beheer maken gebruik van onze uitgebreide expertise.

Portfolio / netwerk